Czy odór kwasu masłowego z sąsiedniego zakładu zagraża zdrowiu pracowników

autor: Maciej Ambroziewicz16.01.2020, 06:01; Aktualizacja: 16.01.2020, 09:56
zapach

zapachźródło: ShutterStock

W restauracji sąsiadującej z naszym biurem kilka dni temu doszło do rozlania kwasu masłowego. Odór, który powstał na skutek tego incydentu, dotarł też do naszej siedziby. Próbowaliśmy wietrzyć pomieszczenia, lecz efekt jest niezadowalający. Czy w takich warunkach możemy zatrudniać pracowników?

wróć do artykułu

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy INFOR Biznes. Kup licencję
Redakcja gazetaprawna.pl
Źródło:Dziennik Gazeta Prawna
Polub Gazetaprawna.pl

Polecane

Reklama

Twój komentarz

Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.

Widzisz naruszenie regulaminu? Zgłoś je!

Dowiedz się więcej

Galerie

Polecane