Eureka DGP: Rodzynki w żeliwnym cieście

autor: Jakub Kapiszewski20.05.2016, 20:00
Dr inż. Wojciech Wierzchowski (z prawej), Kraków, 18 maja 2016 r.

Dr inż. Wojciech Wierzchowski (z prawej), Kraków, 18 maja 2016 r.źródło: Dziennik Gazeta Prawna

Naukowcy od lat trudzą się nad opracowaniem takiego typu żeliwa, które będzie miało lepsze właściwości. Jedną z metod zaproponował naukowiec z Instytutu Odlewnictwa w Krakowie.

wróć do artykułu

Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy INFOR Biznes. Kup licencję
Redakcja gazetaprawna.pl
Źródło:Dziennik Gazeta Prawna
Polub Gazetaprawna.pl

Polecane

Reklama

Twój komentarz

Zanim dodasz komentarz - zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.

Widzisz naruszenie regulaminu? Zgłoś je!

Redakcja poleca

Galerie

Polecane